Lite byrå, mye kompetanse

Svai Oslo består av et lite knippe mennesker med felles lidenskap for UX design og digitale tjenester.
Interiør bilder fra Svai Oslo sine kontorlokaler
Vi arbeider helhetlig med brukersentrert design og teknisk innsikt. Vi løser problemer og tekniske utfordringer som gleder brukerne. Og selv om vi er et lite byrå, har vi til sammen over 20 års erfaring med å lage brukervennlige løsninger som oppfyller oppdragsgiveres mål.

Vi mener design handler om problemløsning. Selv har vi en pragmatisk tilnærming der vi setter oss godt inn i hva dine utfordringer er og prøver å løse dette på en smidig måte som begeistrer brukere.

Vi jobber med varierte kunder, alt fra små startups til kjente og veletablerte selskaper. Svai har blant annet jobbet med selskaper som Den Norske Turistforening, NRK, Stiftelsen Norsk Luftambulanse, reMarkable, Orkla, SAS med flere.

Kvalitet

Vi strever alltid etter å gi både kunder og brukere kvalitet. Derfor er vi avhengig av våre kunders tillit, som vi strever å oppnå gjennom en kompromissløs holdning til kvalitet i alle deler av våre leveranser.

Røddig

Vår viktigste verdi er å opptre røddig. Det gjelder både mot kunder, men også mot hverandre i Svai. Som kunde hos Svai vil du få en transparent innsikt i arbeidet og en ryddig fremgangsmåte. Vi setter vår integritet i ditt produkt og tjeneste.
Profilbilde av Lise-Mari Storm Herseth
Lise-Mari Storm Herseth
lisemari@svaioslo.no
Profilbilde av Martin Kleppe Asphjell
Martin Kleppe Asphjell
martin@svaioslo.no